Live

4 - 1Full Time
R. Knokke FC
    KVK Ninove

90'min 4-1, Ninove verliest met overdreven cijfers

83'min geel Jacobs

81'min Polizzi L. schudt Ninove nog even wakker na een knap schot op de paal, jammer

Dubbele wissel bij Knokke out Mfumu en Sula, in Aelterman en Aabbou
      75'min Van Den Noortgaete mag nog eens uitpakken met een mooie redding na een goed schot van Knokke

72'min Wissel bij Ninove, out De Backer, in Grancea

68'min Hoekschop voor Ninove zonder veel gevaar voor doel

Wissel bij Ninove, out Hassan, in Jacobs

64'min Een bal op de paal van Ninove na geklungel achterin bij Ninove

60'min 3-1 (Mfumu)

59'min Nu is Knokke duidelijk baas, het spel speelt zich voornamelijk af op onze speelhelft.

56'min Onze T2 krijgt geel na een discutabele fase waarbij Deryck wordt neergehaald

53'min Net zoals thuis weet Mariën opnieuw tegen Ninove te scoren, 2-1

52'min Vrije trap voor Knokke, Mariën brengt goed voor maar de bal wordt via een speler van Knokke buiten gewerkt

49'min Knokke met het eerste gevaar van de tweede helft, de bal gaat net naast

47'min Geel voor Knokke (Bailly)
      )
      Dubbele wissel bij Knokke out Samyn en Van Den Bossche, in Lemoine et Mariën

Rust: Ninove gaat rusten met een 1-1 tussenstand na een leuke eerste helft. Komaan KVK

43'min Grote kans voor Ninove maar Bael kan net niet in doel verlengen

32'min Het spel gaat nu op en af, het is een aangename match

17'min Vrije trap voor Knokke na een fout van Hassan, maar zonder verder gevaar

15'min Een knappe aanval van Knokke, gelukkig redt onze goalie ons opnieuw

13'min Opnieuw een hoekschop voor Ninove maar deze is te laat voor gevaar op te leveren

12'min 1-1 (Mfumu), Ninove wordt koud gepakt op de counter.

8'min Tegen de gang van het spel in komt Ninove op voorsprong, uit een hoekschop wordt de bal in doel gewerkt door Djoum 0-1

7'min Ninove met een eerste grote kans, Deryck met een knappe loopactie maar de bal belandt in hoekschop.
      2'min Van Den Noortgaete wordt meteen aan het werk gezet, onze goalie bokst de bal in hoekschop

Het volgende elftal begint aan de wedstrijd tegen R Knokke FC: Van Den Noortgaete Kevin, Djoum Boris, Polizzi Fabio, Deryck Menco, Romero Olivier, Polizzi Luca, Geenens Jelle, Ozkan Hasan, De Backer Stef, Tshimanga Allan en Bael Steve. De wisselspelers voor vandaag zijn: Jacobs Jari, Lufira Alain, Grancea Florin, Straetman Bob en Jacobs Yoran