1 - 1Full Time
K.S.C Dikkelvenne
    KVK Ninove

We zitten in de extra tijd, trekt er nog iemand aan het langste eind?
      86'min Stéphane in, Steve out
      84'min Vrije trap voor Ninove net buiten de grote rechthoek
      75'min Ninove opnieuw met een poging, nu is het Fabio die de bal net over schiet, het blijft spannend
      70'min Oli met de kans op de voorsprong, hij weet zijn kopbal niet te controleren
      65'min Opnieuw Dikkelvenne ne opnieuw VDN die knap in de weg ligt
      63'min De match ligt volledig open, opnieuw verschijnt een aanvaller van Dikkelvenne alleen voor VDN maar nu wordt er gefloten voor buitenspel
      62'min Geel Hertveldt
      61'min Dikkelvenne met een grote kans, ze komen alleen voor VDN maar hij werkt nog net in hoekschop
      55'min Marco probeert te verrassen met een schot uit de tweede lijn, de keeper pakt klemvast
      54'min Geel Lorenzo
      51'min Penalty voor Ninove na een fout op Jari, Oli faalt niet 1-1
      50'min Geel Gordts
      48'min Ninove probeert meteen de gelijkmaker te vinden maar voorlopig zonder succes
      We gaan rusten met een 1-0 achterstand, de laatste 10 minuten van de eerste helft kwam Ninove opzetten maar het was Dikkelvenne die met één tegenprik Ninove wist te omzeilen.
      43'min 1-0 Dikkelvenne komt op voorsprong via Van Vaerenbergh
      41'min Vrije trap voor Ninove, Yoshi achter het kanon maar het levert geen kans op
      39'min Junior zet zich goed door, hoekschop voor Ninove
      36'min Moeilijke match voorlopig, het is moeilijk de vrije speler te vinden en de ruimte te benutten
      24'min Goeie hoekschop van Yoshi, Gauthier kan zijn schot niet kadreren, de bal gaat een meter of twee over
      20'min Dikkelvenne met een tweede grote kans, na een goeie ingooi krijgt Dikkelvenne een goeie schietkans, het schot bots op de lat en gelukkig voor Ninove voor de doellijn

18'min Vrije trap voor Ninove, er wordt niks gedaan met de bal van Yoshi
      15'min Eerste reuzekans voor Dikkelvenne, op de counter komt Dikkelvenne er goed uit, gelukkig voor Ninove wordt de binnentikker niet in onze goal verlengd, het blijft 0-0
      11'min Ninove met een eerste schietkans via Junior, de keeper van Dikkelvenne kent er weinig problemen mee
      8'min Dikkelvenne is voor het eerst gevaarlijk, ze spelen goed onze verdediging uit en krijgen een vrije schietkans. Gelukkig wordt er gefloten voor buitenspel
      4'min Wij zijn begonnen aan de match, de eerste minuten tasten beide ploegen af

We starten de match met het volgende elftal: Van Den Noortgaete Kevin - Polizzi Fabio - De Bauw Mats - Hertveldt Marco - Mariën Jari - Romero Olivier - Mariën Yoshi - Diwoto Junior - Bourguignon Gauthier - Bael Steve - Matarrese Lorenzo. Wisselspelers voor vandaag zijn: Van Der Perren Wout - Meert Maxim - Chirishungu Stéphane - Ribeiro Daryl