Live

3 - 115:00
Olsa Brakel A
    KVK Ninove

90'min 3-1 Ninove zette alles op alles maar werd op de counter gepakt

84'min Wissel bij Ninove, Fabio out, Steve Bael

80'min 2-1

75'min Wissel bij Ninove, Stéphane out, Menco in

71'min Stéphane draait goed weg en kan Junior bereiken, deze mikt op de keeper

52'min Brakel opnieuw met een grote kans, de bal wordt net naast het doel van VDN gezet

50'min Geel Hertveldt

46'min Eerste minuut bezig in de tweede helft en meteen raak voor Brakel via Gianni Swennen 1-1

43'min Opnieuw een hoekschop voor Brakel, de bal van Lievens wordt van de lijn gered, nadien is het Van Den Noortgaete die de bal weet weg te werken

37'min Grote kans voor Brakel, na een hoekschop wordt de bal net voorbij de verste paal gekopt, het blijft 0-1

35'min Yoshi stuur Junior alleen diep, hij besluit op de keeper

24'min Eerste gele kaart van de match is voor Brakel, Ninove krijgt een vrije trap

23'min Oli krijgt de kans op de 2-0, hij staat alleen aan de tweede paal maar hij kan de bal niet controleren, jammer

21'min 0-1 Knap doelpunt van Yoshi Mariën, Romero legt hem knap klaar en Yoshi krult hem lekker binnen

19'min Brakel krijgt verschillende hoekschoppen, het is opletten geblazen

15'min Brakel komt er de eerste keer echt uit maar Marco en Jari weten Ndefe af te houden

11'min Vrije trap voor Ninove maar zonder uitgesproken kans

8'min De eerste minuten voorlopen vrij gelijk op zonder uitgesproken kansen, Ninove heeft wel het meeste balbezit

4'min Eerste hoekschop is voor Ninove maar voorlopig zonder gevaar

We starten met het volgende elftal aan de wedstrijd tegen Olsa Brakel: Van Den Noortgaete Kevin, Polizzi Fabio, De Bauw Mats, Hertveldt Marco, Mariën Jari, Romero Olivier, Mariën Yoshi, Dibola Junior, Meert Maxim, Bourguignon Gauthier en Chirishungu Benjamin. De wisselspelers voor vandaag zijn: Van Der Perren Wout, Deryck Menco, Pletinckx Egon en Bael Steve.