1 - 2Full Time
KVK Ninove
    KFC Dessel Sport

Einde jammerlijk verlies voor Ninove 1-2

93'min Nog flipperkast voor het doel van Dessel maar de keeper van Dessel redt de punten

90'min 1-2 Voor Dessel, na een counter weet Dessel toch nog de punten mee te pakken

86'min Ntambue met een mooie actie, zijn schot stuit op de keeper

86'min Het is pompen of verzuipen in deze match, beide ploegen willen nog vol voor winst gaan

80'min Wissel bij beide ploegen voor Ninove gaat Romero eruit, Ntambue in. Voor Dessel gaat Colman eruit, Loshi in

76'min Vrije trap voor Ninove, Straetman plaatst de bal op de keeper

75'min Reuzekans voor Ninove, Straetman besluit op de keeper

73'min Goal voor Dessel (Vanhaen), na een slecht weggewerkte bal verdwijnt de bal in de rechterhoek

70 'min Dubbele wissel bij Dessel Geukens en Cavus uit, Konneh en Verbeek in

66'min Wissel bij Ninove, Deryck in, Bael uit

57'min Gele kaart voor Dessel na protest

46'min goaaaaaaal ! Na een mooie voorzet van De Wannemaeker scoort Steve Bael !
      We gaan met een 0-0 de rust in, hopelijk kan Ninove alsnog in de tweede helft het verschil maken

42'min Gele kaart voor Geenens na een professionele fout

41'min Gele kaart voor Dessel (Swerten), een vrije trap voor Ninove

34'min Afstandsschot van Dessel, de bal gaat een metertje over

30' Straetman met een afstandschot, de bal gaat hoog over

29'min Eerste gele kaart van de match (Hertveldt)

28'min Wissel bij Ninove De Bauw uit, Polizzi in

26'min Vrije trap voor Ninove, Straetman met een geweldige voorzet maar niemand kan besluiten

20' min Ninove met een tegenaanval, Hertveldt besluit via een afgeweken bal op de keeper

15'min Het eerste kwartier is vooral voor Dessel, ze komen fel opzetten. Ninove moeten voorlopig het spel ondergaan

9'min Mooie actie van Ninove, De Bauw stuurt Bael diep maar de voorzet die daaruit volgt brengt geen verder gevaar

6'min Vrije trap voor Dessel op een interessante positie. Het schot dat daaruit volgt wordt naast het ninoofse doel geschoven

4' min Een tweede hoekschop voor Dessel, ook deze brengt geen verder gevaar

2' min Eerste hoekschop van de match is voor Dessel, deze wordt gelukkig weggewerkt door onze verdediging

1'-min Een hevig begin van Dessel, ze trekken meteen in de aanval

KVK Ninove start met het volgende elftal aan de wedstrijd tegen KFC Dessel: Van Attenhoven Naïm, Djoum Boris, De Wannemaeker Kevin, De Bauw Mats, Hertveldt Marco, Romero Olivier, Straetman Bob, Geenens Jelle, De Backer Stef, Tshimanga Allan en Bael Steve. De Wisselspelers voor vandaag zijn: Van Den Noortgaete Kevin, Polizzi Fabio, Deryck Menco, Grancea Florin en Ntambue Andre