Live

1 - 1Full Time
KVK Ninove
    K.S.V Oudenaarde

83'min Mo in, Bael out

70'min Wissel bij Ninove, out Stephane, Junior in

61'min Wissel bij Ninove, Bourguignon out, Deryck in

54'min Het spel gaat goed op en af zonder grote kansen

De eerste helft was er één met twee gezichten, Oudenaarde begon het scherpst en kon vrij snel scoren. Uiteindelijk nam Ninove de overhand met een goal en enkele kansen tot gevolg, meer van dit hopelijk in de tweede helft

36'min Ninove met een betere spel nu, de oudenaardse keeper weet de bal van Romero net van de lijn te plukken

31'min Ninove heeft bloed geroken, nu zijn er mogelijkheden voor Geenens en Mariën Y.

29'min 1-1 (Polizzzzzzzzzzi), mistasten bij de verdediging van Oudenaarde brengt de bal bij Romero, hij legt de bal klaar voor Polizzi die de bal binnen ramt

20'min Eindelijk Ninove die komt opdagen, mooi werk van Joshi Mariën die deze aanval impulsen gaf. Uiteindelijk krijgen we een vrije trap op een interessante positie

9'min 0-1 (Van Meenen)

7'min Nog steeds probeert Oudenaarde onze verdediging te snel af te zijn, nu wordt Demets afgevlagd voor buitenspel

3'min Nu is het Heiwegh die komt aandringen voor de goal, zijn voorzet weet gelukkig niemand te bereiken, Oudenaarde begint gretig aan de match

We zijn er aan begonnen, meteen probeert Oudenaarde te verrassen via Van Meenen

De aftrap werd vandaag gegeven door Dirk De Doncker, dit ter nagedachtenis van Patrick De Doncker die vandaag 60 jaar zou geworden zijn

We beginnen met de volgende spelers aan de wedstrijd tegen K.S.V. Oudenaarde: Van Den Noortgaete Kevin, Polizzi Fabio, De Bauw Mats, Hertveldt Marco, Mariën Jari, Romero Oli, Mariën Yoshi, Bourguignon Gauthier, Chirishungu Stéphane, Bael Steve en Geenens Jelle. De wisselspelers voor vandaag zijn: Van Der Perren Wout, Deryck Menco, Emhandi Mouad en Dibola Junior