Live

1 - 4Full Time
KVK Ninove
    Hoogstraten VV

77' min Dubbele wissel bij Ninove, Deryck en Jacobs uit, Straetman en Grancea in

65'min Wissel bij Ninove, Hassan uit, Polizzi F. in

60'min Wissel bij Ninove Ntambue in, Bael uit

59' min Op deze symbolische minuut laat de scheidsrechter de match even stil leggen voor eerbetoon aan Patrick De Doncker

51'min 1-3 (Milts)

45'min Net voor de rust wordt de stand 1-2

43'min Mooie redding van onze keeper na een aanvullende impuls van Hoogstraten

34'min Ninove krijgt het deksel op de neus, slecht wegwerken van Ninove zorgt voor het tegendoelpunt 1-1 (Verheyen)

31'min Luca opnieuw met een kans, maar hij kan de bal niet kadreren

29'min Opnieuw Polizzi met een prima schot, de bal gaat net naast

23'min Vrije trap voor Ninove na een fout op Tshimanga maar zonder verder gevaar

20' Gedwongen wissel bij Hoogstraten, Budts af, Bastiaensen uit

18'min Een grote kans voor Ninove opnieuw, Jacobs met een mooie voorzet maar Deryck weet niet te besluiten

17'min Eerste karton van de wedstrijd, geel voor De Backer

14'min Ninove probeert zijn voorstand uit te bouwen, de bal wordt via een hoekschop net van de lijn gekeerd

10' Hoogstraten met de reactie, een afgeweken schot gaat in hoekschop

4' Luca Polizzi met zijn tweede goal op twee weken tijd, een prachtig schot van ver 1-0, go KVK NINOVE

4' Na een paar minuten is het al duidelijk dat het een zware match zal worden, het is hard tegen onzacht

Voor de match voorzien we een eerbetoon voor onze voorzitter Patrick De Doncker. De match zal voorafgegaan worden door een minuut stile #KVKNINOVE#SAMENSTERK

Het volgende KVK elftal start aan de wedstrijd tegen Hoogstraten VV: Van Den Noortgaete Kevin, Jacobs Yoran, Hertveldt Marco, Deryck Menco, Romero Olivier, Polizzi Luca, Geenens Jelle, Ozkan Hasan, De Backer Stef, Tshimanga Allan en Bael Steve. De wisselspelers voor vandaag zijn: Jacobs Jari, Polizzi Fabio, Grancea Florin, Straetman Bob en Ntambue Andre