Live

1 - 1Full Time
KVK Ninove
    Football Club Gullegem

90'min 1-1 Yossssssssssssshi

Ninove is 80 minuten de betere ploeg maar voorlopig lijkt het niet te lukken voor te scoren

71'min Wissel bij Ninove Fabio out, Mo in

60'min Geel Yoshi

57'min Ninove zet nu alles op alles, kansen zijn er wel maar de afwerking ontbreekt

Rust: We gaan rusten met een 0-1 achterstand. Ninove begon iets te slap aan de wedstrijd en kwam daarom vroeg op achterstand. Nadien werd het evenwicht hersteld en kwam Oli tot 3x toe dicht bij de gelijkmaker

34'min Geel Braekeveld

32'min Geel Henneuse

30'min Opnieuw een grote kans voor Ninove, Romero kopt net naast

28'min Ninove laat zich bijna op de counter verrassen, een doorsteekpas komt net niet aan

26'min Oli met een serieuze kopkans, Yoshi met een knappe voorzet en Romero besluit op de keeper

26'min Yoshi pakt uit met een hard schot, de keeper werkt de bal in hoekschop

23'min Ninove komt meer en meer opzetten en komt er geleidelijk aan mooi uit.

18'min Geel Hertveldt

16'min Ninove komt een beetje meer in de match, Oli botst op op de keeper. Jammer was een goeie mogelijkheid

10'min Meteen Gullegem opnieuw met een grote kans, wakker worden Ninove

6'min 0-1 (Braekeveld) Na balverlies op het middenveld wordt Ninove koud gepakt

2'min Gullegem meteen met een grote kans, de bal strandt op de lat.
      De wedstrijdbal wordt vandaag geschonken door G. Van Der Perren & Zonen

We starten de match met het volgende elftal: Van Den Noortgaete Kevin, Polizzi Fabio, De Bauw Mats, Hertveldt Marco, Deryck Menco, Mariën Jari, Romero Gomez Olivier, Mariën Yoshi, Meert Maxim, Bourguignon Gauthier, Bael Steve. Wisselspelers voor vandaag zijn Van Der Perren Wout, Emhandi Mouad, Chirishungu-Lundjuire Stéphane, Mataresse Lorenzo