Live

3 - 1Full Time
Jong KAA Gent
    KVK Ninove

88'min Rood voor Lufira

84'min Dubbele wissel bij Gent Fernandez en Caliskan out, Van Den Borre en Stevens in

82'min Bijna werd het 4-1, maar de bal gobbelt naast de goal van Ninove

80'min Wissel bij Gent Igbokwe out, Vanderdonck in

75'min Koude douche meteen na de 2-1 volgt de 3-1

74'min 2-1 (Hertveldt)

74'min Het geluk zit ook niet mee voor Ninove, een afgeweken bal belandt net naast het doel

72'min Wissel bij Gent Arthur out, Kevin-Prince in <br<
      72'min Gent pakt nog eens uit met een snelle tegenaanval, maar deze stuit op Van Den Noortgaete

68'min Ninoofse scoort zijn tweede buitenspelgoal, jammer maar het blijft 2-0 <br<
      64'min Geel De Bauw <br<
      61'min Wissel bij Ninove Polizzi F. uit, Straetman in <br<
      60'min geel voor Hasan

57'min Ninove krijgt wel kansen maar ze kunnen niet omgezet worden in doelpunten, nu mist Bael de 2-1

54'min 2-0, in de verdediging bij Ninove staan ze te slapen en krijgen het deksel op de neus (Arthur)

51'min Ninove komt er nog eens uit, maar de laatste pass is niet goed

46'min Vrije trap voor Ninove op een interessante plaats, Romero kan zijn kopbal jammer genoeg niet kadreren <br<
      Ninove gaat rusten met een kleine achterstand. Een halfuur waren ze de evenknie van Gent maar op vijf minuten tijd pakte Gent uit met enkele klasseflitsen. Ninove miste wel nog twee grote kansen via Romero en Bael

43'min Bael mist de aansluitingstreffer, balverlies bij Gent waarvan Ninove niet kan profiteren. Jammer net voor de rust

41'min Wissel bij Ninove, De Backer uit, Djoum in

39'min Gent heeft de gaspedaal ingedrukt, opnieuw moet Van Den Noortgaete redden op een schot

36'min Na vier kansen voor Gent, is het nu raak 1-0 (Van Dale)

35'min Opnieuw kiest Gent voor de aanval, De Bauw pakt uit met een mooie sliding en weet zo de bal te ontzetten

34'min Balverlies in de Ninoofse verdediging leidt tot een schietkans voor Gent. De bal gaat een metertje naast het doel

33'min Het spelbeeld is vrij evenwichtig. Beide ploegen gaan nog niet vol voor de aanval

27'min Gent met een knappe aanval, een versnelling door het midden maar de laatste controle is niet goed waardoor het een opraper is voor Van Den Noortgaete

22'min Vrije trap voor Gent zonder verder gevaar

16'min Het spel ligt even stil na verzorging voor Lufira

9'min Nu is Gent aan zet, Van Den Noortgaete moet een kopbal uit zijn doel ranselen. Mooie redding van onze goalie

7'min Ninove mist de kans op de 0-1, Romero stuit op de keeper.

5'min Ninove blijft actief op de helft van Gent, nu is het Lufira die mooi wegdraait van de verdediging en een meter naast schiet

4'min Meteen een stevige fout op Polizzi L., een vrije trap voor Ninove

2'min Ninove probeert meteen een aanval op te zetten. Geenens met de voorzet, Polizzi L. kopt naast

Het volgende elftal begint aan de wedstrijd tegen KAA Gent B: Van Den Noortgaete Kevin, Ozkan Hasan, Polizzi Fabio, De Bauw Mats, Hertveldt Marco, Romero Olivier, Polizzi Luca, Geenens Jelle, De Backer Stef, Lufira Alain en Bael Steve. De wisselspelers voor vandaag zijn: Hertveldt Brecht, Djoum Boris, Nzembele Gabriel, Straetman Bob en Brabants D'Hooghe Jaro