17-03-2018 : KVK Ninove – KVC Wingene : 0-2

De bezoekers lieten KVK komen en scoorden op een zeldzame aanval de 0-1. Na de rust hetzelfde spelbeeld, een wilskrachtige thuisploeg en een uitgekookte tegenstander die de score verdubbelde. Eindstand : 0-2.

2 reacties op “17-03-2018 : KVK Ninove – KVC Wingene : 0-2”

 1. sertin jean-pierre schreef:

  Welkom in eerste provinciale??????

  Als ik de uitgaande transferts bekijk, dat is werkelijk weer een grote leegloop, maar als inkomende tranferts staat daar niets tegenover.

  Ik vind het werkelijk zeer spijtig, een ploeg met een rijk verleden, weer zou moeten zakken naar eerste provinciale en dat voor enkele jaren.

  Ik hoop dat mirakels de wereld nog niet uitzijn.

 2. dirk schreef:

  Jean-Pierre heeft gelijk.

  Het is bijzonder jammer moesten we terug naar eerste provinciale duikelen.

  Ik zie niets van inkomende transfers tegenover opnieuw de grote verliezen van sommige spelers. Ik wil ook even Glenn heel veel bedanken voor zijn inzet voor de ploeg. Wat ga ik die speler missen.

  Het is gewoon het bestuur dat geen werk maakt van goede transferpolitiek, behalve dan in het geval van Amazou, dat moet wel gezegd worden. Dat is een toptransfer. Maar met hem alleen zal het niet gaan wat transfers betreft. Ook niet in eerste provinciale. Ik hoop ook dat de mirakels de wereld niet uit zijn en dat we kunnen blijven waar we zijn want ik hou niet van provinicaal voetbal. Althans niet voor een club als VK. En spreek me niet van de derbysfeer…Die bestaat al lang niet meer.

  Ik blijf hopen op de redding en op wat goede transfers nog.

Reageer

*